FC0A5443.jpg

Vanaf 1 tem 6 november gaan de wachtlijsten voor de nestjes 2023 open!

Wellicht groeien onze pupjes uit tot volwassen honden van 43-47 cm met een gewicht tussen 10 en 12 kg.  De wavy of curly fleecevacht kan zowel crèmekleurig, rood of elke kleurschakering daar tussenin hebben.

Zowel vachtkleur als vachttype kunnen na het verstrijken van een bepaalde tijd onderhevig zijn aan verandering.  

 

Je kan je enkel aanmelden voor een pupje als staat aangegeven dat de wachtlijst is geopend. Het heeft dus geen zin om ons op andere momenten te contacteren voor een pupje.

Als we een wachtlijst voor een nestje openen, zullen we dit nieuws ruim op voorhand aankondigen op deze website, onze Facebook pagina en Instagram account.  Vanaf dat moment kunt u ons contacteren en krijgt u een vragenlijst toegestuurd.  Op basis van de ons teruggestuurde antwoorden, maken wij een selectie en nodigen wij de weerhouden kandidaten uit voor een kennismakingsbezoek.  Dit is ook het moment waarop een eventuele allergische reactie op onze honden kan uitgetest worden.  Uw plaats op de wachtlijst is definitief als er een overeenkomst is met wederzijds vertrouwen en het gevraagde voorschot betaald is.  De prijs voor een goed gesocialiseerd, ingeënt en gechipt pupje bedraagt €2500.

Heeft u interesse in een fokhond, dan gelden andere voorwaarden en deze verduidelijken we graag per telefoon of mail.